відповіді на запитання до казки хуха моховинка

відповіді на запитання до казки хуха моховинка

Дуже зраділи дитинчата, коли перед ними з явилося те миле звірятко, що вони бачили його вві сні. Люди більше вірять побаченому, адже воно зразу переконує. Скласти 10 запитань до казки хуха - моховинка. Характеристика на героїв до казки хуха моховинка моховинка, дід, діти. Нап продовження казки хуха моховинка. План до казки хуха - моховинка 5 клас. План казки хуха моховинка 7 пунктів (дякую). Задал 11 апр, 18 аноним по предмету українська література. Відомості про письменника і його фантастичні казки. Образи фантастичних істот, створені уявою автора на основі українського фольклору.

Намагались дати відповіді на ці запитання. Без сумніву, що письменнику вдалося прихилити нас до своїх героїв, навчити справедливо оцінювати дії головних і другорядних осіб, розрізняти добро і зло як у казках, так і в житті. Нехай у ваших юних серцях панує тільки добро, даруйте людям радість, робіть так, щоб не образити нікого в житті, нехай ваші добрі вчинки стануть для вас звичкою. і хай девізом вашого життя послужать слова з бібілії апостола павла. Пояснення назви та додаткова інформація за змістом казки. Хухи — лісові добрі духи в слов’янській міфології, що за своїм зовнішнім виглядом схожі на маленьких пухнастих звірків. Свої маленькі будинки - нори хухи, як вважали слов’яни, облаштовують між корінням лісових дерев. Зимою, як і більшість тварин, хухи впадають в сплячку і сплять аж до весни. Хухи мають здібність змінювати забарвлення своєї шерсті в залежності від того місця, де вони перебувають. Контрольні запитання. Запитання до української літератури. Запитання до зарубіжної літератури. Реферати з української літератури. Моховинка була зроду лісовою хухою, й не тільки лісовою, а ще й боровинкою, бо народилась вона у густому - густому старому бору, де споконвіку жив увесь її славний рід. Відомо ж бо, що хухи з роду в рід живуть по одних і тих самих місцях. Переселяються ж тоді, коли щось зруйнує милу їм їхню батьківщину.

Моховинка заложила всі дірки сосновими галузками, а щілини й зокола, й зсередини — м’яким зеленим мохом. Казка хуха моховинка в. Королів - старого з ілюстраціями андрія щербака. Творчий проект мар яни мусій та андрія її отримає той, хто першим дасть правильну відповідь на запитання. Яка кількість видавництв представлена на цьогорічній книжковій виставці - ярмарку.

Перевірка домашнього завдання. індивідуальна робота на картках. Дати відповіді на запитання. Хто зрубав сосну, на якій жила моховинка. Де хуха знайшла новий дім. З ким подружилася хуха - моховинка. Що поранив дід моховинці. Що зробила моховинка, коли побачила безпорадного діда. По завершенні роботи один учень виразно читає епізод, інший – ставить питання за прочитаним. Перший дає відповіді. Чи здатні хухи змінювати свій колір. 8)кому хуха допомогла. 9)як діти ставились до хухи. Поможіть будь ласка фразеологізми з казки мишка. Українська література27 дней назад. Без ответа 0 ответить. Твір на тему якби калитка жив у нас час очень нужно, пожалуйста. Так в казці мама не бачила живої хухи, тому вважає, що появляються вони тільки в сні. Діти впевнені в існуванні хухи, бо вони побачили її. Українська література архивный вопрос. Складіть 12 запитань з відповідями до казки хуха - моховинка. Українська література. Скласти казку прозовою мовою про царя плаксія ответить. «відколи мачуха ввійшла в батькову хату, ця маленька, семи років, дівчинка й разу не глянула на неї по - людському, а все з - під лоба. Василь королів - старий. Аналіз зовнішності (портрета) казкових істот. Виховувати любов до природи, бажання захищати слабших, вчиняти по совісті. Розвивати уяву, логічне мислення, культуру зв язного мовлення, кругозір. Обладнання, наочність. Дидактичний матеріал, схема. Забезпечення емоційної готовності основним питанням, яке вимагає відповіді на завершення розмови в класі про цю казку, є, мабуть, таке.

„яка „нечиста сила насправді водила дяка оверка болотом. Буде слушна нагода поговорити з учнями про повчальний зміст твору, допомогти їм усвідомити не лише моральну складову тексту, а й пробудити в них інтерес до народної міфології. Послідовно відповідаючи на ці запитання, п яти¬класники наближаються до пояснення образу хухи - моховинки й розуміння змісту і значення оповідання загалом. Відтворити літературний портрет персонажа учням допоможуть такі опорні слова. Маленька хуха - моховинка 2. Зовнішність моховинкки 4. Велика та тепла хата коз 7. Самотність на душі хухи 8. Злий дід прийшов до хати 11. Поранена моховинка 12. Захворілий дід у снігу 13. Хухи не потребують подяки. Если твой вопрос не раскрыт полностью, то попробуй воспользоваться поиском на сайте и найти другие ответы по предмету українська література. Хухи народжуються (а) навесні. Моховинка була хухою (г) боровинкою. Між героєм та реплікою можна встановити відповідність. Пробач мені мої гріхи я не хотів би покинути цей світ, не покаявшисьмама - (б) то вві сні таке часом увижається. У житті такого ж не буває. Хо - суковик - (а) по тому як той дід поспішає та оглядається, я бачу українська література 10 - 11 классы вацлав 2019 - 02 - 01 10. Пробач мені мої гріхи 1. Коли народилася хуха. Які риси характеру має хуха. Чому дідусь хотів вбити хуху.

Де зазвичай живуть хухи. Як хуха відносилась до зими. Ставлення хухи до діда. Як діти ставились до хухи. Последние заданные вопросы в категории українська література. Українська література 25. Прохарактеризуйте бульбу тараса астафа андри и мать. Моховинка - добра, лагідна, звичайненька, слухняна, роботяща. Відданість своїй батьківщині. Неуважні люди, що не помічаюсь хух. Страшний звук коло будинку.

Тяжке житття без рідного товариства в чужій стороні. Хуха врятувала свою приятельку лиску.

Веселі вечорниці у старого хо. Якщо щось не зрозуміло, звертайся. Если тебя не устраивает ответ или его нет, то попробуй воспользоваться поиском на сайте и найти похожие ответы по предмету українська література ознайомлення з казкою короліва - старого хуха - моховинка. Вступне слово вчителя. Сьогодні ми з вами, хлопці і дівчата, замислимось над питанням, яке розгадують люди протягом століть. В 20 - і роки з - під його пера виходять художні твори. образи яких фантастичних істот згадуються в казці. (х ухи лісові, пе - черниці, очеретинки, бур янки, степовички, байрачні, левадні та хо, зокрема хо - суковик, лісовик. ) - якою хухою є моховинка. Забезпечення емоційної готовності.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

катехизм приготування до першої святої сповіді зошит відповіді

контрольна робота фізика 9 клас рух і взаємодія закони збереження

відредагувати словосполучення відповіді співпали

едера відповіді на модуль 2

конспект уроку ядс 2 клас волощенко