франція географія 10 клас презентація

франція географія 10 клас презентація

Дана презентація складається з 10 слайдів. Міcтить інформацію про францію. Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про клімат, населення, зовнішню торгівлю франції тощо. Кількість слайдів - 35. Переглянути. Завантажити. Німеччина скачати франція скачати велика британія скачати. Греція скачати. Блог вчителя географії романової майї миколаївни 10. Вдячна за презентації, з вашого дозволу буду користуватися. Відповістивидалити. Олена чуйко 10. Звісно користуйтися, я для цього їх сюди викладаю, і рада, що вони стають в нагоді для колег). Природничий напрямок. П риродознавство. Е кономіка. Суспільно - гуманітарний. Українська мова. Зарубіжна література. Правознавство. Найкращі презентації. Всі презентації з географії для 10 класу.

Від українських вчителів. Презентація франція до уроку географії призначена для проведення уроку з соціально - економічної географії світу з використанням мультимедійних та інтерактивних засобів навчання. Перегляд файлу.

Сайт вчителя географії оксанинської зош шлапака л. Головна мій профіль реєстрація вихід вхід. Меню сайту.

Презентація франція. Навчальна мета. Охарактеризувати егп, природні умови і ресурси франції, визначити особливості населення і провідні галузі господарства; розвивати уміння складати комплексну характеристику країни 06. Очікувані результати нпд. Учні виявляють та характеризують основні чинники, що визначають місце країни у міжнародному поділі праці, називають домінуючі складники третинного, вторинного та первинного секторів економіки франції, становлять комплексну економіко - географічну характеристику.

Розвивальна та виховна мета. Формувати вміння наукового аналізу даних, удосконалювати вміння працювати з навчальною літературою та візуальними джерелами, формувати пізнавальний інтерес, самостійність, уміння долати труднощі. Урок засвоєння нових знань. Обладнання. Підручник географія, 10 клас, франція. Велика британія. Географія 10 клас. Велика британія велика британія на карті європи площа 243, 8 тис. Населення 63 млн чол. Столиця лондон польща. Польща польща на карті європи площа 312, 7 тис. Населення 38, 5 млн чол. Столиця варшава презентація на тему.

Презентація на тему.

Визначні місця франції. Сполучені штати америки. Сполучені штати америки географічне положення площа 9519 тис. Українська література. Охарактеризувати егп, природні умови і ресурси франції, визначити особливості населення і провідні галузі господарства; розвивати вміння складати комплексну характеристику країни, обґрунтовувати галузеву структуру господарства, уміння працювати з картами атласа та підручником, уміння працювати в малих групах; виховувати цікавість до теми, самостійність мислення, почуття поваги до думки інших. Соціальна та економічна географія світу.

Наше опитування. Готуємось до уроків з географії. У категорії матеріалів. 52 показано матеріалів. Коментарям. Завантаженням. Переглядам. Презентація сша.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

катехизм приготування до першої святої сповіді зошит відповіді

контрольна робота фізика 9 клас рух і взаємодія закони збереження

відредагувати словосполучення відповіді співпали

едера відповіді на модуль 2

конспект уроку ядс 2 клас волощенко