контрольна робота українська мова 11 клас морфологічна норма

контрольна робота українська мова 11 клас морфологічна норма

Надіслати електронною поштою опублікувати в блозі опублікувати у twitter опублікувати у facebook поділитися в pinterest. Перевірити знання морфологічних норм; розвивати пам ять, увагу, логічне мислення, самостійність, уміння розпізнавати вивчені мовні. Явища, формувати уміння вчитися, виконувати тестові завдання, працювати. Самостійно, виховувати повагу до мови. Морфологічну помилку допущено в рядку.

А найбільш успішний б дорожчий золота в якнайцікавіший г кращий за всіх д немає в продажу 2. У якому рядку всі слова є іменниками спільного роду.

А староста, лікар, інженер б суддя, прокурор, незнайко в канікули, зозуля, плакса г бідолаха, непосида, забіяка д дитя, курча, замазура. Контрольна робота № 6. Укажіть ряд іменників, кожен з яких спільного роду.

Контрольні роботи з української мови, контрольные работы по украинскому языку, сontrol of the ukrainian language. Мовна стійкість як ключова риса національномовної особистості 1 год. Пунктуаційна норма 14 год. Пунктуаційна помилка. Виразне читання текстів різних стилів, інтонування їх відповідно до наявних розділових знаків. Тире між підметом і присудком у простому реченні. У котрому рядку всі іменники належать до іv відміни 11. Котрі з поданих дієслів мають форму доконаного виду 10 клас. У котрому рядку всі іменники належать до іv відміни готова домашня робота з української мови для 11 класу.

Рішення та відповіді до тест - контролю з української мови для 11 класу.

Використання розв’язників з української мови та інших корисних посібників, які можна знайти на безкоштовному освітньому порталі gdz4you, допомагає швидко виконати завдання будь - якої складності. На цій сторінці нашого порталу представлений посібник відповіді до тест - контролю з української мови та літератури 11 клас. Порядок інформації, викладеної в цьому посібнику, повністю відповідає порядку глав, що містяться у шкільному підручнику.

Контрольна робота (тест). Оцінити рівень навчальних досягнень одинадцятикласників зі стилістики та пунктуації складних речень; з’ясувати можливі недоліки в ході опанування мовною теорією; оцінити. Рівень пунктуаційної грамотності учнів. Літературна мова — це.

Стилістика мови… а звуковий лад, словниковий склад та фразеологія, граматична структура і норми літературної мови; б мовні прийоми й засоби; в стилістичні засоби, стилістична норма, функціональний стиль; г синоніміка, емоційно - експресивне забарвлення, багатозначність. Орфоепічні норми регулюють 11. У кількісних числівників від 50 до 80 відмінюються. А перша частина; б друга частина; в обидві; г ці числівники не відмінюються. Оцінити рівень навчальних досягнень одинадцятикласників зі стилістики мови та культури мовлення; з’ясувати можливі недоліки в ході опанування мовною теорією; оцінити рівень орфографічної грамотності учнів. Урок оцінювання навчальних досягнень учнів. А звуковий лад, словниковий склад та фразеологія, граматична структура і норми літературної мови; б мовні прийоми й засоби українська мова. (70 год, 2 год на тиждень). Контрольна робота № 1 (тести). Відмінкові закінчення прикметників. Прикметники, що перейшли в іменники. Українська мова 11 - а, б клас. Неправильно побудовано словосполучення. А) відгук про роботу.

Б) за нашими розрахунками. Контрольна робота 10 кл. (тест) морфологічна норма. Практична риторика іі варіант 1. А найбільш успішнийб дорожчий золотав якнайцікавішийг кращий за всіхд немає в продажу2. А староста, лікар, інженерб суддя, прокурор, незнайков канікули, зозуля, плаксаг бідолаха, непосида, забіякад дитя, курча, замазура3. історія україни 11 клас відповіді на тести. Біологія 11 клас задорожний робочий зошит. Біологія (межжерін) 11 клас. Українська мова (біляєв) 11 клас. Тест - контроль хімія 11 клас. © 2014 - 2020 гдз до підручників і робочих зошитів, готові домашні завдання, решебник, розв язані задачі та вправи для 1 - 11 класів. Загрузка морфологічні норми. Контрольна робота з української мови для учнів 11 класу за темою морфологічна норма (службові частини мови) допоможе вчителю якісно перевірити знання учнів. Контрольна робота складається з 2 - х варіантів. Позначте правильні відповіді. Стилістичну норму порушено в реченні. Закінчення - ей у родовому відмінку множини мають усі іменники рядка. А подорож, стаття, гість б галерея, відомість, тінь в путь, вогонь, відповідь г око, доповідь, легеня д готель, заметіль, ніч10. Установіть відповідність між іменниками та родами українська мова. (відповідно до навчальних програм контрольна робота №1. Поняття синтаксичної норми. А найбільш успішнийб дорожчий золотав якнайцікавішийг кращий за всіхд немає в - на 0tvet. Контрольні роботи з української мови для учнів 11 - го класу, що навчаються за навчальною програмою профільного рівня. Розроблено відповідно до вимог програми й методичних рекомендацій мону.

Завдання складені у формі тестів різних типів. Дані тести можна використовувати як для контролю навчальних досягнень учнів, так і для узагальнення та раздел. Зразки тематичних контрольних робіт. З української мови (профільний рівень) для 11 - го класу.

Контрольна робота з теми. «мова, індивід, суспільство. Логос a) норм людської поведiнки. Етос б) риторичне поняття, що визначає місце й час виголошення промови. (питання № 1 – 18 по 0, 5. ) г) словник сучасної української мови містить майже десять відсотків іншомовних слів. Д) у середній частині пекторалі зображено великі квіти, оздоблені блакитною емаллю. Перед виділеним сполучником треба поставити кому в реченні (деякі розділові знаки вилучено) контрольні роботи з української мови для учнів 11 - го класу, що навчаються за навчальною програмою профільного рівня. До специфічних понять стилістики належать. А звуковий лад, словниковий склад та фразеологія, граматична структура і норми літературної мови; б мовні прийоми й засоби; в стилістичні засоби, стилістична норма, функціональний стиль; г синоніміка, емоційно - експресивне забарвлення, багатозначність. Система пуску тракторних двигунів. Вашій увазі пропонується підсумкова контрольна робота з української мови для учнів 11 - го класу.

Підсумкова контрольна робота складається із 8 завдань трьох типів, які відрізняються за рівнем складності. Максимальна кількість балів за правильно виконану контрольну роботу — 12. Установіть відповідність між іменниками та родами, до.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

катехизм приготування до першої святої сповіді зошит відповіді

контрольна робота фізика 9 клас рух і взаємодія закони збереження

едера відповіді на модуль 2

контрольні роботи 9 клас англійська мова карпюк